
Czwartego dnia naszego projektu razem z naszymi przyjaciółmi uczyliśmy się w szkole tradycyjnego hiszpańskiego tańca, a następnie w grupach rozwiązywaliśmy quiz o organicznym jedzeniu. Po zakończeniu quizu pojechaliśmy do Centrum Dziedzictwa Narodowego Tropolis - Granada troglodita y artesana en Valle dei Zalabi, gdzie każdy mógł upiec swój chleb pod okiem profesjonalnych piekarzy. Dużą atrakcją było tworzenie przez nas naczyń ceramicznych. Wysłuchaliśmy także wykładu na temat tworzenia tradycyjnymi metodami, ekologicznych kozich serów.
Wieczór spędziliśmy czas z przyjaciółmi i ich rodzinami.
On the fourth day of our project, we learned traditional Spanish dances together with our friends and then we did an organic food quiz in groups.
Afterwards we drove to Tropolis - Granada troglodita y artesana en Valle dei Zalabi-the Center of National Heritage, where everyone could bake their own bread under the supervision of professional bakers. We also made different ceramic dishes, which was a great attraction. Then we listened to the lecture about producing ecological goat cheese using traditional methods.
In the evening we had a nice time with our Spanish friends and their families.