
Następny dzień naszego projektu zaczęliśmy od próbowania tradycyjnych, hiszpańskich wypieków - churrosów. Maczaliśmy je w gorącej czekoladzie albo w kawie. Było to przepyszne.
Po tym smacznym posiłku poszliśmy do szkoły na spotkanie z dietetyczką. Głównym tematem wykładu było jedzenie organiczne. Rozmawialiśmy o jego wadach i zaletach oraz co jest zdrowsze - jedzenie mięsa czy bycie wegetarianinem/weganinem.
Następnie odbyło się spotkanie z władzami miasta w ratuszu, po czym zwiedzaliśmy miasto Guadix, którego atrakcją są dawniej zamieszkiwane jaskinie - Cuevas de Guadix.
We started the next day of our project with tasting traditional Spanish churros. We soaked them in hot chocolate or coffee. It was delicious.
After the tasty meal, we went to school to meet with a nutritionist. The main topic was organic food. We talked about the pros and cons of it and what is healthier – eating meat or being a vegetarian/vegan.
Afterwards, there was a meeting with the town authorties in the town hall and a guided tour of Guadix, the special attraction of which were the caves of Guadix.